Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

18.02.2022

Оздоровлення спілчан

ПРОГРАМА

 

Львівської обласної організації профспілки праціників охорони здоров’я України

 

по оздоровленню працівників закладів охорони здоров’я Львівської області – членів профспілки працівників охорони здоров’я України, які перехворіли на COVID-19.

  

 


Програма передбачає проведення оздоровчих, відновних лікувальних  процедур працівникам закладів охорони здоров’я Львівської області після перенесеного  ними захворювання на COVID-19.

Процес оздоровлення передбачається проводити на базі «ДП Клінічний санаторій «Карпати» (Закарпатська обл. Мукачівський р-н).

 Лікувальний процес супроводжується заходами з контролю над станом пацієнта з урахуванням індивідуального підходу до кожного конкретного хворого та можливості проведення додаткового обстеження і лікування супутніх захворювань з використанням діагностичної та лікувальної бази санаторію.

Програма розрахована на лікування працівників закладів охорони Львівської області – членів профспілки працівників охорони здоров’я України, які перенесли захворювання на COVID-19.

Основна мета програми - відновлення функціонування імунної, легеневої і серцево-судинної систем після перенесеної інфекції, нормалізація роботи органів травлення і повернення до звичного способу життя.

Програма складається з:

-                  огляду спеціалістами для оцінки стану здоров'я, прийняття рішення про необхідні консультації та лікувальні заходи;

-                 лікувального процесу за індивідуально складеним планом  лікування з урахуванням супутніх захворювань.

Тривалість програми 10 днів.

Вартість програми становить 5900 (п’ять тисяч дев’ятсот) грн., тобто -  590 грн. на 1 людину в день.  З цієї суми Львівська обласна організація сплачує 3000 (три тисячі) грн. з розрахунку 300 грн. на 1 людина в день, залишок суми сплачує особа, яка спрямовується на лікування або первинна профспілкова організація, у якій працівник перебуває на профспілковому обліку.

Програма включає в себе:

-                 проживання в номері з вигодами в корпусі  Санаторію;

-                 комплекс медичних процедур та обстежень ;

-                 дієтичне харчування.

 

ПРИМІТКА:

Путівками  на лікування забезпечує Львівська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України за поданням первинної профспілкової організації закладу охорони здоров’я Львівської області, де працівник перебуває на профспілковому обліку.

При заїзді в санаторій необхідно мати довідку від сімейного лікаря про перенесення захворювання на COVID-19 з рекомендаціями лікування (санаторно-курортну карту).

Проїзд до місця розташування санаторію особами, що отримують путівки, здійснюється самостійно.

 

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

20.04.24
В І Т А Є М О з обранням!
15.04.24
ДО ПИТАННЯ УКРАЇНСТВА ПРОФСПІЛОК
усі новини

Календар подій

Попередні February - 2022 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 0102
03
04
0506
07
0809
10
11
1213
14
15
16
17
18
1920
21
22
23
24
25
2627
28 

Фотодокументи