Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

19.11.2021

Нацслужбу здоров’я очолила Наталія Гусак

Кабінет Міністрів України призначив на посаду голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ) Наталію Гусак. У зв’язку з цим 17 листопада відбулася зустріч новопризначеної голови НСЗУ з колективом. Н. Гусак було обрано переможцем за результатами конкурсу на зайняття вакантної посади.

Під час представлення міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко подякував т.в.о. голови НСЗУ Дмитро Самофалову за службу та представив Н. Гусак колективу. До цього вона працювала заступницею голови Чернівецької обласної державної адміністрації і займалася питаннями медичної сфери.

«Національна служба здоров’я України має бути повноцінним органом виконавчої влади, який має голову, укомплектований штат та працює, як швейцарський годинник. Наш пріоритет на наступний рік — контрактування закладів за пакетами в межах Програми медичних гарантій–2022, розуміння принципів Програми медгарантій на місцях та своєчасні оплати за надані медичні послуги», — наголосив В. Ляшко.

У свою чергу, очільник НСЗУ зазначила, що працюватиме над тим, щоб НСЗУ стала не лише опорою для всієї системи охорони здоров’я в частині фінансування, а й службою, яка завоює безумовний авторитет управлінців медичної галузі, медичних працівників та всіх українців, які потребують медичної допомоги.

«Рада долучитися до команди, яка реалізує політику у сфері охорони здоров’я. Переконана, що мій професійний досвід та гасло «Взаємодія заради прориву» дозволять посилити взаємодію НСЗУ з органами місцевого самоврядування та державними інституціями. І це дасть поштовх до подальшого розвитку медичної галузі», — наголосила Н. Гусак.

Повідомляється, що вона має досвід роботи регіональним координатором з підтримки реформи охорони здоров’я в Чернівецькій та Івано-Франківській областях Програми «ULEAD з Європою» та значний управлінський досвід в державних органах влади. Освіту за спеціальністю «Фінанси» отримала в Буковинському державному фінансово-економічному університеті. Учасниця освітніх програм Аспен Інститут Київ. 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

15.04.24
Звернення ФПУ до КМУ
15.04.24
Задля перемоги
усі новини

Календар подій

Попередні November - 2021 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01
02
03
04
050607
0809
10
11
12
1314
15
16
17
18
19
2021
2223
24
25
26
2728
29
30 

Фотодокументи