Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

11.08.2021

Медики Львівщини отримали цьогорічні відзнаки Ордену Святого Пантелеймона

У понеділок, 9 серпня, медичним працівникам Львівщини, переможцям щорічного конкурсу "Орден Святого Пантелеймона" вручили почесні нагороди.

 

Урочиста церемонія нагородження відбулася в Києві. Представники поважної Рада Ордену Святого Пантелеймона на чолі із очільником Василем Князевичем, шляхом таємного голосування визначили кавалерів ордену.

Нагадаємо, за відзнаки "Орден Святого Пантелеймона" конкурували четверо представників Львівщини, які раніше перемогли у регіональному конкурсному відборі. Честь медичної професії - це найвища громадська відзнака, яка присуджується в кількох номінаціях за професіоналізм та милосердя, гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я.

Відтак професор кафедри пропедевтики внутрішньої медицини ЛНМУ ім.Данила Галицького, голова Світової Федерації Українських Лікарських Товариств Андрій Базилевич отримав Орден у номінації "За досягнення у міжнародному співробітництві в охороні здоров’я".

Голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я сестра Севастіяна Карвацька нагороджена відзнакою у номінації "Взірець служіння суспільству".

Прослави також отримали номінанти від Львівської регіональної ради Ордену: Тетяна Кудик - завідувачка терапевтичного відділення Жовківської лікарні, секретарку Госпітальної ради Львівського госпітального округу, професор пластичної хірургії університету Торонто, керівник програми черепних травм Медичного центру Саннібрук Олег Антонишин, медична сестра відділення анестезіології та інтенсивної терапії Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи Оксана Лобик та асистент кафедри реабілітації факультету післядипломної освіти ЛНМУ імені Данила Галицького Назар Негрич.

Голова Львівської обласної регіональної ради Ордену Святого Пантелеймона, депутат Львівської обласної ради Олег Дуда подякував організаторам за успішне проведення заходу на найвищому рівні в непростих епідемічних умовах та наголосив, що не лише кожен із представлених учасників, а усі медики гідні найвищих нагород.

«Те, що представники Львівщини практично в усіх номінаціях увійшли до четвірок кращих – це високий показник професійності та служіння людям. Це дійсно висока оцінка медичної спільноти нашої області», - зазначив Олег Дуда. Довідково: У першому етапі конкурсу взяли участь близько 450 претендентів – медиків з різних областей України. У кожній з 11 номінацій конкурсу обирали чотирьох найкращих. Серед цих кандидатур Поважна Рада голосуванням обирала переможців.

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

15.04.24
Звернення ФПУ до КМУ
15.04.24
Задля перемоги
усі новини

Календар подій

Попередні August - 2021 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 01
02
03
04
05
06
0708
0910
11
12
13
1415
16
17
1819202122
23
24
25
26
27
2829
30
31
 

Фотодокументи