Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

18.06.2018

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

З нагоди Дня медичного працівника, сьогодні 15 червня, у Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької


"Хочу подякувати кожному з вас за жертовну працю і відданість професії. За те, що вдень та вночі ви тримаєте руку на пульсі кожного мешканця нашої області. Радите, допомагаєте, консультуєте, рятуєте життя. Велика подяка тим людям, тим нашим колегам, які сьогодні у бригадах «швидкої» допомоги, операційних, пологових стаціонарах, на фельдшерсько-акушерських пунктах допомагають, попри все і незважаючи ні на що. Ви є гордістю не лише нашої Львівщини, але й усієї нашої держави. В цей день хочу від усіх медиків подякувати керівництву області за великі зусилля, які вони покладають на розвиток галузі. В нас дуже багато роботи і тільки спільно ми зможемо змінити ситуацію на краще", - розпочала урочистості директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.

 

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка привітав медиків з професійним святом. "У професійності лікарів Львівщини немає сумніву. Ваші погляди на життя, ваш інтелект та переконання сьогодні дуже потрібні людям. Ви – символи професії, моральних чеснот та майбутнього України. Сьогодні на медиків Львівщини дивиться вся країна, адже такого осередку науки, яким є наш медичний університет, немає жодна інша область. Такої кількості видатних імен у галузі охорони здоров’я не має жоден інший регіон. Дякую вам за те, що ви є і за вашу нелегку працю".

 

Указом Президента України Петра Порошенка за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток медичної галузі та надання кваліфікованої медичної допомоги дитячому населенню почесне звання «Заслужений лікар України» присвоїли завідувачу педіатричного відділення Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центру Яремі Возниці.

 

Також почесні грамоти та подяки облдержадміністрації отримали  кращі працівники медичної галузі області.


Відзнакою "За жертовну працю" нагородили колективи Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "ОХМАТДИТ", Львівського обласного кардіологічного центру, Львівської обласної інфекційної лікарні та Пустомитівської центральної районної лікарні. 

 

До привітань долучились голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, міський голова Львова Андрій Садовий, ректор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, член-кориспондент НАМН України, академік, професор, доктор фармацевтичних наук Борис Зіменковський, народний депутат Верховної ради України VIII скликання Оксана Юринець, голова УЛТ у Львові Олег Дуда та учасники бойових дій. 

 


Урочистості завершились музичними виступами медичних працівників та студентів


Також в рамках святкувань відбувся благочинний аукціон. Напередодні якого медики Львівщини малювали ангелів на гонтах, це й стало лотами аукціону. Кошти виручені від продажу передадуть на лікування Лілії Ляшевської, дружини українського військового. 

 

 

 

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

15.04.24
Звернення ФПУ до КМУ
15.04.24
Задля перемоги
усі новини

Календар подій

Попередні June - 2018 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04
05
0607080910
11
12
13
14
151617
18
19
20
21
222324
252627282930 

Фотодокументи