Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

18.08.2022

Міністр охорони здоров’я України ознайомився з роботою медзакладів Львівщини

 Зокрема, Віктор Ляшко вперше відвідав Львівську обласну клінічну лікарню, а також Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У ЛОКЛ Міністр розпочав знайомство із пологового будинку - оглянув пологові зали, палати, палату інтенсивної терапії новонароджених, поспілкувався з породіллями та медиками.

Окрім того, міністр побував у приймально- діагностичному, рентгенхірургічному, кардіохірургічному відділеннях, відділеннях реанімації та інтенсивної терапії, поспілкувався з медичною спільнотою відвіданих відділень, а також оглянув українсько-польський центр серця, що функціонує на базі обласної лікарні і працює за принципом державно- приватного партнерства.

Дискутували про високоспеціалізовану допомогу, що надається в медичному закладі, поспілкувалися про можливості і потреби багатопрофільної лікарні.

У Львівському обласному центрі ЕМД та МК Віктор Ляшко позитивно відмітив дотримання Центром маршрутів госпіталізації пацієнтів з гострим мозковим інсультом та з інфарктом міокарда. Станом на сьогодні такі маршрути наближаються до показника 100%, що є безпрецедентним прикладом організаційних змін в системі охорони здоров’я, плідної роботи департаменту охорони здоров’я ЛОВА та реалізації стратегії держави.

«Розмовляли з міністром про нові підходи Центру в освіті, формування навчально-тренувального відділу. Також презентували міністру літнє та зимове спецвзуття, яким до кінця року будуть забезпечені всі члени виїзних бригад Центру, та нові сумки-укладки й рюкзаки для надання екстреної медичної допомоги», - розповіли у Центрі.

«Взагалі візит до Львова був дуже насиченим: хаб для відправлення дітей на лікування за кордон, неймовірні життєві історії пацієнтів до мурашок на шкірі, обласна лікарня з новим пологовим відділенням, кисневими станціями та дизельними генераторами, центр екстренної медичної допомоги з автомобілями на маршрутах не старше 5 років, Західний міжрегіональний департамент НЗСУ. Усі зустрічі та спілкування були продуктивними, мотивуючими та корисними, надіюсь, для обох сторін», - зазначив Віктор Ляшко.

Нагадаємо, вчора Віктор Ляшко та Перша леді України Олена Зеленська відвідали Львівщину у межах робочого візиту.  Зокрема, вони побували у Західноукраїнському дитячому медцентрі. Окрім того, Олена Зеленська оглянула одну з шкіл м. Львова та ознайомилася з роботою Офісу підтримки родин військовослужбовців, Центру надання допомоги врятованим та «Співдіяхабу».

 

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

15.04.24
Звернення ФПУ до КМУ
15.04.24
Задля перемоги
усі новини

Календар подій

Попередні August - 2022 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01020304050607
0809
10
11
12
1314
151617
18
19
20
21
22
232425262728
29
3031 

Фотодокументи