Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

01.09.2021

Вітання ректора ЛНМУ імені Данила Галицького з нагоди Дня знань та початку нового навчального року

Дорогі студенти, аспіранти, викладачі, науковці та працівники

Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького! Щиро вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!


Перше вересня – знакове свято для кожного з нас. Щоразу це новий старт до пізнання невідомого, відкриття незвіданого, осягнення нових горизонтів та розширення можливостей. У цей день розпочинається  дорога у професійне майбутнє для сотень першокурсників, які обрали найгуманнішу професію медика. Вони сьогодні долучаються до кількатисячної родини нашої Alma Mater – найстаршого медичного закладу вищої освіти в Україні. Вірю, що ви зробили свідомий вибір та не лише пишатиметеся нашим Університетом, а згодом й самі продовжуватимете традиції пошанівку до  науки та гуманістичних цінностей, що притаманні навчальному закладу з часу його заснування. Ваше навчання лікарській  професії чи фаху провізора не закінчується із отриманням диплому – воно триватиме впродовж усього життя. Впевнений, що Україна отримає гідне поповнення медиків нової генерації, які здобуватимуть знання та навички за європейськими стандартами та за декілька років прийдуть працювати в оновлену систему охорони здоров’я.

Нам доводиться жити і працювати у непростий період пандемії вірусу Covid-19, яка призвела до суттєвих змін у житті кожного з нас та примусила усе людство переглянути уявлення про безпеку та готовність протистояти таким глобальним викликам.Загрози все ще залишаються, тому й надалі нашим першочерговим завданням є обмеження ризиків захворювання та надійний захист здоров’я студентів, викладачів і співробітників! 

Разом з тим, епідемія коронавірусу стала хорошим каталізатором готовності навчально-педагогічних працівників, всього колективу Університету працювати у різних форматах, давати грунтовні знання через системи онлайн навчання, швидко та гнучко пристосовуватися до карантинних вимог задля безпеки та зручності усіх учасників навчального процесу. 

Висловлюю глибоку повагу вельмишановним академікам, професорам і доцентам, а також усім викладачам, які, безперечно, заслуговують на найщирішу та найвищу подяку суспільства за подвижницьку працю і щедрий талант передавати майстерність лікування молодому поколінню медиків.

З нагоди Свята бажаю всьому колективу Університету успіхів, творчого натхнення на шляху до здійснення високої мети – збереження здоров’я та життя людей, на благо Батьківщини та охорони здоров’я українського народу.

Мирного нам усім неба та до нових звершень! 

Слава Україні!

З повагою
Ректор ЛНМУ імені Данила Галицького,
академік НАМН України,
заслужений працівник ВШ України,
лауреат Державної премії України
в галузі науки і техніки, д. фарм. н.,
професор Борис ЗІМЕНКОВСЬКИЙ 

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

14.03.24
Модернізація медичної освіти та медичної науки в Україні: відбувся «Інформаційний день»
08.03.24
Конференція трудового колективу
усі новини

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607
08
0910
111213
14
151617
18192021222324
252627283031

Фотодокументи