Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

25.02.2021

ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ - Центр спортивної медицини і лікувальної фізкультури

                                                                                                                ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ

                                                                                                                       ЗЕЛЕНСЬКОМУ В. О.

 

Шановний Володимире Олександровичу!                                                                           

У  Львівській області галузь спортивної медицини і лікувальної фізкультури представлена КНП ЛОР «Центр спортивної медицини і реабілітації», який розташований за адресою: м. Львів, вул. Коновальця, 47.

Згідно Закону України «Про фізичну культуру і спорт», спортивна медицина є складовою системи охорони здоров’я у сфері фізичної культури і спорту та визначає стан здоров’я, фізичний розвиток та функціональний стан організму осіб, які займаються фізичною культурою і спортом, у тому числі шляхом визначення придатності (здійснення допуску) осіб до занять фізичною культурою і спортом, здійснення профілактики, діагностики, лікування захворювань та ушкоджень, пов’язаних із заняттям фізичною культурою і спортом.

Медичні працівники КНП ЛОР «Центр спортивної медицини і реабілітації» надають допомогу  спортсменам, ветеранам спорту, учням дитячо – юнацьких спортивних шкіл, школи вищої спортивної майстерності, Львівського фахового коледжу спорту, студентам – фізкультурникам ВНЗ міста; проводять диспансеризацію та фізкультурно - спортивну  реабілітацію спортсменів «Інваспорту», ветеранів спорту та інших осіб, які звертаються за допомогою при захворюваннях, після травм, операцій та ін.

Впродовж тривалого часу ми обслуговуємо паралімпійців, спортсменів Львівського обласного центру з фізичної культури та спорту «Інваспорт», людей з обмеженими можливостями, в т.ч. поранених воїнів АТО, ООС, здатних пересуватися з використанням допоміжних засобів чи за допомогою інших осіб.

Згідно оголошення на сайті НСЗУ щодо укладання договорів у 2021 р., медичним закладам треба надати висновок, який підтверджує доступність будівлі для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп. Наш заклад знаходиться  в окремо розташованій  будівлі приватного типу, яка є об’єктом культурної спадщини України, тому проводити відповідні роботи з перепланування та ремонту немає змоги. Центру вдалось отримати висновок щодо доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до вхідної групи нежитлової будівлі. Враховуючи проблеми із отриманням вищеназваних дозволів багатьма медичними закладами країни, просимо переглянути дане питання і підійти диференційовано до вказаних вимог із врахуванням думки органів місцевого самоврядування.

 

З повагою

директор,  Заслужений лікар  України                С. СЕРЕДА         

 

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

15.04.24
Звернення ФПУ до КМУ
15.04.24
Задля перемоги
усі новини

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01
020304050607
08
091011121314
15
1617182021
22232425262728
2930 

Фотодокументи