Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

10.08.2020

В І Т А Є М О !

Фельдшер з медицини невідкладних станів бригади екстреної допомоги підстанції №1 Львівського обласного центру медицини катастроф Андрій Голод отримав «Орден Святого Пантелеймона» в номінації «Найкращий медичний працівник».

Церемонія нагородження відбулася 9 серпня у Києві, повідомив голова Українського лікарського товариства у Львові та Львівської регіональної ради «Ордену Святого Пантелеймона» Олег Дуда. Також серед номінантів від Львівщини на отримання відзнаки були:

·         найкраща сімейна лікарка України, завідувачка Центром первинної медико-санітарної допомоги Давидівської ОТГ Ірина Гнатів – у номінації «Найкращий лікар»

·         завідувач третього хірургічного відділення Львівської лікарні швидкої допомоги Станіслав Рачкевич – у номінації «Новатор охорони здоров’я»

·         завідувач кафедри променевої діагностики Львівського національного медуніверситету Юрій Іванів – у номінації «За досягнення у міжнародному співробітництві у охороні здоров’я»

·         генеральний директор Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко – у номінації «Взірець служіння суспільству»

·         лікар відділення невідкладної медичної допомоги військового госпіталю Роман Дмитришин – у номінації «Медалі Святого Пантелеймона» «За лікарське мистецтво»

медсестра хірургічного відділення Західноукраїнського дитячого медичного центру (Хочу підкреслити, що кожен із номінантів має свою особливу історію та гідний нагороди. Те, що представники Львівщини практично в усіх номінаціях увійшли до четвірок кращих – це високий показник професійності та служіння людям. Це дійсно висока оцінка медичної спільноти нашої області», – написав Олег Дуда.

Нагорода «Орден Святого Пантелеймона» заснована у 2009 році і з 2017 року є найвищою громадською нагородою для медиків за професіоналізм і милосердя в Україні. Також її називають «Оскаром» у медицині. Відзнаку підтримують усі християнські церкви в Україні, МОЗ та Національна академія медичних наук.

Орден вручають у п’яти номінаціях, ще у трьох – медаль для молоді, на яку можуть претендувати медики віком до 35 років. У 2019 році також запровадили відзнаку для іноземців – «За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України». Урочиста церемонія нагородження щорічно проходить 9 серпня у День святого великомученика і цілителя Пантелеймона в Києві.

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

14.03.24
Модернізація медичної освіти та медичної науки в Україні: відбувся «Інформаційний день»
08.03.24
Конференція трудового колективу
усі новини

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607
08
0910
111213
14
151617
18192021222324
252627283031

Фотодокументи