Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

10.08.2020

Вийшов з друку черговий номер газети "інформаційний бюлетень "За медичні права"

Читайте в розділі "Преса"

А НО Н С

6 серпня, з робочим візитом Львівську область відвідав Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. Міністр ознайомився з роботою трьох медичних установ: Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова, Львівської обласної клінічної лікарні, а також Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру.

Операції з трансплантації у Львові фінансуватимуться з державного бюджету. Про це заявив Міністр у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. 

«Свій візит у Львів я розпочав з лікарні швидкої медичної допомоги не випадково. У квітні тут було створено нове відділення трансплантології, і вже з того часу зроблено 4 трансплантації нирок, а декілька тижнів тому — трансплантацію серця. Лікарня потужно розвивається у цьому напрямку. У медзакладі працює чудова команда, очолює цей заклад хороший фахівець — головний лікар Олег Самчук», — підкреслив Міністр Максим Степанов. 

 

З цим пов’язаний такий стрімкий ріст захворюваності? Що робити тим, хто помітив у себе перші симптоми коронавірусу? Скільки коштує лікування і скільки часу на нього доведеться витратити? Про це  розповів директор Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Сергій Федоренко.

 

Професор Борис Кузьмінов: «Час на об’єктивний аналіз ситуації із СOVID-19 на Львівщині»

Нещодавно у Львові запрацював суч асний медичний лабораторний центр НДІ епідеміології та гігієни ЛНМУ ім. Данила Галицького, який з часу початку епідемії розпочав проводити високоточну діагностику методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) на наявність коронавірусу у львів’ян. Це результат співпраці Львівського медуніверситету, Львівської облдержадміністрації спільно із Львівською міською радою.

 На сьогодні тут проведено більше 3000 аналізів хворих з підозрою на коронавірус. Нашим співрозмовником є директор науково-дослідного Інституту епідеміології та гігієни ЛНМУ ім. Данила Галицького, професор Борис Кузьмінов.

Фельдшера зі Львівщини Андрія Голода нагородили Орденом Святого Пантелеймона

 9 серпня, у м.Київ відбулася урочиста церемонія нагородження медиків Відзнакою за професіоналізм і милосердя – «Орден Святого Пантелеймона». Переможцем у номінації «Найкращий медичний працівник» нагороду отримав фельдшер медицини невідкладних станів бригади екстреної медичної допомоги підстанції №1 Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Голод.

Кабінет Міністрів України затвердив постанову від 8.07.2020 р. № 617 (опубліковано в «Урядовому кур’єрі» від 23.07.2020 р. №140), якою розмежував повноваження щодо проведення перевірок неоформлених працівників та інших порушень законодавства про працю між інспекторами Державної служби України з питань  праці (Держпраці) та органів місцевого самоврядування

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

20.04.24
В І Т А Є М О з обранням!
15.04.24
ДО ПИТАННЯ УКРАЇНСТВА ПРОФСПІЛОК
усі новини

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01
020304050607
08
091011121314
15
16171819
20
21
222324252728
2930 

Фотодокументи