Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

10.09.2019

Відкриття Західного міжрегіонального департаменту

10 вересня Національна служба здоров’я України відкрила роботу Західного міжрегіонального департаменту з офісом у місті Львів. Департамент очолила Мар'яна Возниця.

Голова НСЗУ Олег Петренко разом з командою представили керівника Західного міжрегіонального департаменту голові Львівської обласної держадміністрації Маркіяну Мальському, голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину та громаді. На зустрічі обговорювали не тільки стратегію подальшої трансформації на рівні медичної допомоги, а й важливу умову змін - підтримку реформи місцевими органами влади заради здоров'я пацієнтів.

Мар’яна Возниця, директорка Західного департаменту НСЗУ:
«Західний регіон завжди перебував на першій лінії трансформації системи охорони здоров’я. Львівська область знаходиться на 3-му місці серед усіх областей України за розміром виплат від НСЗУ. Лише за 8 місяців 2019 року законтрактовані медзаклади Львівщини отримали понад 754 млн грн. У Львівській області договір з НСЗУ має найбільша кількість медзакладів в Україні – 114. Також тут за контрактом з НСЗУ працює найбільша кількість ФОПів – 21. Висока зацікавленість у співпраці з державою серед лікарів-ФОП Закарпаття – 17. Це означає, що у пацієнта з’являється ще більше варіантів для вибору - в якому закладі обрати свого лікаря. Трансформація триває. Львівська область в лідерах за рівнем автономізації медичних закладів. Отже, заклади області активно готуються до роботи в нових умовах. Як директор Західного департаменту НСЗУ я буду всіляко сприяти цьому процесу. Щоб пакет безоплатних послуг, які держава гарантує пацієнту, могли отримати і люди в Західному регіоні».

Департамент опікуватиметься роботою аптечних та медичних закладів, які вже уклали та будуть укладати договори з НСЗУ у 8 областях: Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільська, Хмельницькій та Закарпатській. Окрім Львова, територіальні підрозділи запрацюють також в Одесі, Дніпрі, Харкові та Києві.

Мар’яна Возниця - дитячий невролог, із квітня 2016 року очолювала львівський Охматдит. Вивчала педіатрію у Львівському національному медичному університеті. Також вивчала правознавство у Львівському університеті імені Івана Франка. Окрім того, вчилась в Інституті Аспена у Києві та у Львівській бізнес-школі УКУ. 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

14.03.24
Модернізація медичної освіти та медичної науки в Україні: відбувся «Інформаційний день»
08.03.24
Конференція трудового колективу
усі новини

Календар подій

Попередні January - 2020 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 01
02
03
0405
0607
08
09
10
1112
13
14
1516171819
20212223242526
2728
29
3031 

Фотодокументи