Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

16.05.2018

Конкурс

Сьогодні, 16 травня, у Палаці естетичного виховання учнівської молоді на площі Петрушевича, 2 відбулося урочисте святкування Міжнародного дня медичної сестри та фінал конкурсу професійної майстерності медичних сестер «Краща сестра медична Львівщини – 2018».

В урочистосятх взяла участь заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук, яка привітала медичних сестер із їхнім професійним днем.

«Всю свою турботу та більшість часу ви віддаєте тим, хто цього потребує. Ваша робота – це ще один крок до нашого добробуту, нашої перемоги та нашого спільного успіху. Ваша професійність та людські якості вселяють надію, дозволяють сподіватися на удачу і головне творять життя», – наголосила Оксана Стоколос-Ворончук.

Окрім того, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у збереження здоров’я мешканців Львівщини та з нагоди професійного свята грамотами та подяками голови облдержадміністрації нагородили вісьмох медичних сестер закладів охорони здоров’я області.

У межах святкування також визначили переможців конкурсу професійної майстерності медичних сестер «Краща сестра медична Львівщини – 2018». Перше місця посіла медична сестра приймального відділення Рава-Руської районної лікарні Марія Гринчук, набравши у конкурсі 278 балів із 300 можливих.

Наші медичні сестри вартують уваги не лише в день свята, а й щодня впродовж всього професійного життя. Без праці медичної сестри та її підтримки, без її професійності та вчасно поданого інструментарію не буде успіху в лікуванні пацієнта. Медсестра – це надійний тил і почуття захищеності для кожного пацієнта. Та велика жертовна праця, недоспані ночі і час, що ви могли би присвятити собі і своїй родині, вартують глибокої пошани та подяки», – зазначила під час нагородження фіналістів директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак.

Переможці конкурсу окрім цінних подарунків та сертифікатів отримають можливість взяти участь у тижневому навчанні для підвищення своєї професійності в межах партнерської програми із групою клінік в німецькому Потсдамі.

 

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

14.03.24
Модернізація медичної освіти та медичної науки в Україні: відбувся «Інформаційний день»
08.03.24
Конференція трудового колективу
усі новини

Календар подій

Попередні April - 2019 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01020304050607
08091011
12
1314
15161718192021
22232425262728
2930 

Фотодокументи