Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

11.11.2009

Лікарі мають бути здоровими

«Актімель» поспішає на допомогу»
Богдан ПОЛУМАЦКАНИЧ

Високий замок № 208 11 листопада

У вівторок, 10 листопада, представники компанії “Данон” передали “Актімель” усім лікарям станцій швидкої допомоги Львова для підвищення імунітету.
З 9 по 17 листопада компанія планує передати близько 100 тисяч пляшечок “Актімелю” лікарям та персоналу швидкої допомоги восьми областей Західної України та Києва. Кожен працівник “швидкої” отримає по 14 пляшечок йогурту – щоб мати можливість приймати його щодня.

“Приємно, що про лікарів теж піклуються. Від початку епідемії ми були забезпечені усім необхідним – і масками, і профілактичними препаратами. Однак лікарі теж хворіють, оскільки перебувають у постійному контакті з хворими, – каже головний лікар станції швидкої допомоги Наталія Поважук. – Наші працівники працюють у посиленому режимі, недостатньо відпочивають, а це позначається на імунітеті. Та, незважаючи на це, лікарі самі пропонували, що можуть вийти позачергово, оскільки бачили, яка величезна кількість викликів надходить”.

“Глобальна місія нашої компанії – нести здоров’я через продукти харчування якомога більшій кількості людей у світі, – каже генеральний директор “Данон” в Україні Даріо Марчетті. – Програмою “Актімель” поспішає на допомогу” ми хочемо допомогти лікарям краще протистояти інфекції, адже вони щодня наражають себе на небезпеку. Ми також хочемо закликати інші компанії та організації надати посильну допомогу у боротьбі з грипом. Давайте зробимо усе можливе, аби швидше зупинити епідемію!”.

“Актімель” – не просто кисломолочний продукт, це продукт, який клінічно випробуваний у багатьох країнах. Доведено, що він сприяє підвищенню власних захисних сил організму, у тому числі збільшенню функціональної активності імунних клітин, необхідних для боротьби з вірусами і патогенними бактеріями”, – каже доктор медичних наук, президент Української асоціації спеціалісті з клінічної імунології, алергології та імунореабілітації, професор Г. Дранник.


Довідка «ВЗ»

Група компаній “Данон” – світовий лідер з виробництва молочних продуктів. В Україні компанія працює з 1998 року. На українському ринку реалізує широкий спектр пунктів: “Актімель”, “Активіа”, “Растішка”, “Данісімо”, “Живинка”, “Веселий пастушок”.

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

20.04.24
В І Т А Є М О з обранням!
15.04.24
ДО ПИТАННЯ УКРАЇНСТВА ПРОФСПІЛОК
усі новини

Календар подій

Попередні August - 2021 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 01
02
03
04
05
06
0708
0910
11
12
13
1415
16
17
1819202122
23
24
25
26
27
2829
30
31
 

Фотодокументи