Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

11.11.2009

Лікарі мають бути здоровими

«Актімель» поспішає на допомогу»
Богдан ПОЛУМАЦКАНИЧ

Високий замок № 208 11 листопада

У вівторок, 10 листопада, представники компанії “Данон” передали “Актімель” усім лікарям станцій швидкої допомоги Львова для підвищення імунітету.
З 9 по 17 листопада компанія планує передати близько 100 тисяч пляшечок “Актімелю” лікарям та персоналу швидкої допомоги восьми областей Західної України та Києва. Кожен працівник “швидкої” отримає по 14 пляшечок йогурту – щоб мати можливість приймати його щодня.

“Приємно, що про лікарів теж піклуються. Від початку епідемії ми були забезпечені усім необхідним – і масками, і профілактичними препаратами. Однак лікарі теж хворіють, оскільки перебувають у постійному контакті з хворими, – каже головний лікар станції швидкої допомоги Наталія Поважук. – Наші працівники працюють у посиленому режимі, недостатньо відпочивають, а це позначається на імунітеті. Та, незважаючи на це, лікарі самі пропонували, що можуть вийти позачергово, оскільки бачили, яка величезна кількість викликів надходить”.

“Глобальна місія нашої компанії – нести здоров’я через продукти харчування якомога більшій кількості людей у світі, – каже генеральний директор “Данон” в Україні Даріо Марчетті. – Програмою “Актімель” поспішає на допомогу” ми хочемо допомогти лікарям краще протистояти інфекції, адже вони щодня наражають себе на небезпеку. Ми також хочемо закликати інші компанії та організації надати посильну допомогу у боротьбі з грипом. Давайте зробимо усе можливе, аби швидше зупинити епідемію!”.

“Актімель” – не просто кисломолочний продукт, це продукт, який клінічно випробуваний у багатьох країнах. Доведено, що він сприяє підвищенню власних захисних сил організму, у тому числі збільшенню функціональної активності імунних клітин, необхідних для боротьби з вірусами і патогенними бактеріями”, – каже доктор медичних наук, президент Української асоціації спеціалісті з клінічної імунології, алергології та імунореабілітації, професор Г. Дранник.


Довідка «ВЗ»

Група компаній “Данон” – світовий лідер з виробництва молочних продуктів. В Україні компанія працює з 1998 року. На українському ринку реалізує широкий спектр пунктів: “Актімель”, “Активіа”, “Растішка”, “Данісімо”, “Живинка”, “Веселий пастушок”.

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

15.04.24
Звернення ФПУ до КМУ
15.04.24
Задля перемоги
усі новини

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01
020304050607
08
091011121314
15
1617182021
22232425262728
2930 

Фотодокументи