Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

05.05.2023

ЛОВА підписала новий меморандум: розвиватимуть сферу медицини


Метою підписання меморандуму є покращення рівня знань і вмінь медичних працівників області з проведення реанімації і надання екстреної медичної допомоги.

 

25 квітня, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький підписав меморандум про співпрацю та взаємодію з всеукраїнською громадською організацією «Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги».

Як повідомили під час зустрічі, підписання меморандуму передбачає сприяння створенню системи підготовки, підвищення кваліфікації кадрів, які працюють у сфері медичного забезпечення постраждалих в надзвичайних ситуаціях або професійна діяльність яких потребує навичок надання невідкладної медичної допомоги та здійснення реанімаційних заходів, розробку навчальних програм і методик призначених до використання відповідними рятувальними службами, лікарями-фахівцями, а також широким колом громадськості.

Як розповів голова організації Ігор Збишко, в Україні вони представляють Європейську раду реанімації, Європейську спілку лікарів невідкладних станів, а також Американську спілку парамедиків.

«Ми є в Україні професійною експертизою у питаннях менеджменту критичних пацієнтів, а саме навчальних програм, зміни в нормативних базах тощо. Також ми надзвичайно тісно співпрацюємо з міністерством охорони здоров'я України для якісної трансформації екстреної медицини. У нас є системна співпраця зі східними регіонами України, але ми також хочемо Львівщині допомогти, тому цей меморандум передбачатиме подальшу нашу співпрацю». –  Наголосив Ігор Збишко.

Також у межах зустрічі обговорили питання подальшого системного гуманітарного співробітництва та майбутні спільні проєкти відновлень відділень екстреної медичної допомоги.

 



Актуально

Реформи охорони здоров’я України....

Приймальня

Новини

15.04.24
Звернення ФПУ до КМУ
15.04.24
Задля перемоги
усі новини

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01
020304050607
08
091011121314
15
1617182021
22232425262728
2930 

Фотодокументи